loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

over ons

Bij Autobedrijf Boere zijn we gedreven en streven we naar de hoogste kwaliteit, we zijn trots op onze occasions. Ons enthousiasme en liefde voor het autovak dragen we graag over aan onze klanten. Als team en familie hechten we er veel waarde aan dat klanten met een blij en tevreden gevoel bij ons wegrijden.


Dagelijks maken wij mensen blij met hun nieuwe droomauto. Ook komen er iedere dag weer nieuwe auto's binnen. Nadat deze auto's zijn proefgereden en uitgebreid gecontroleerd worden ze op de site geplaatst. Houd onze website goed in de gaten!

Content Image 2

Autobedrijf Boere

Familiebedrijf sinds 1965

Autobedrijf Boere is in 1965 opgericht door P.J. Boere aan de Kerkwetering in Oudewater. In de loop der jaren is het team versterkt door de tweede generatie, die tot op de dag van vandaag met veel plezier voor u klaar staat.

Tegenwoordig is zelfs de derde generatie onderdeel geworden van het familiebedrijf. Een autobedrijf met een continu wisselende voorraad. Wij verkopen auto's aan particulieren, dealers en (auto)bedrijven. Dit doen wij centraal vanuit het Groene Hart, in het prachtige stadje Oudewater. Door deze praktische ligging zijn we zeer toegankelijk en verkopen wij auto's door het hele land.

100+

auto’s op voorraad

1965

Ervaring sinds

19

Aantal merken

6

Aantal collega's

Een impressie van ons familiebedrijf

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een autobedrijf met een continu wisselende voorraad van 100+ auto's. Wij verkopen auto's aan particulieren, dealers en autobedrijven.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website